Velkommen

Professionalitet i:

  • oversættelse mellem dansk og engelsk af alle slags dokumenter
  • tolkning af retsmøder, forhandlinger m.m.
  • tekstbearbejdning, korrekturlæsning

…. også fokus på det, der står mellem linjerne.

Statsautoriseret translatør
Eva Harbo Andersen

Det siger kunderne

Økonomidirektør Lisa Frost Sørensen, Sparekassen Himmerland:


“Jeg har i de fem år, jeg har arbejdet i sparekassen, brugt Eva, blandt andet til at oversætte kvartalsregnskaber, årsrapporter og fondsbørsmeddelelser til engelsk. Også andre afdelinger i sparekassen benytter Eva. Hun er altid klar, og det, hun leverer, har høj kvalitet – og bliver
leveret til den aftalte tid, selv når det er rapporter på over 60 sider. Vi har et godt samarbejde.”

Advokat Mogens Bøg-Jensen (H), Advokatfirmaet Bindslev og Kjeldsen:

“Vi har gennem en årrække brugt Eva til oversættelse af dokumenter til udlandet – blandt andet konkursboer. Og Eva er meget seriøs og grundig.
Et eksempel på Evas grundighed er, da vi fik en kontrakt på engelsk. Jeg valgte for en sikkerheds skyld at få Eva til at oversætte kontrakten til dansk, og hun påpegede flere steder, hvor der var brugt ord og vendinger, der ville kunne misforstås. Det er meget betryggende at vide, at hun er så opmærksom. Derfor er det naturligt for os at kontakte Eva, når det skal være helt korrekt.”

Chefingeniør Morten Thy Christensen, Grundfos:

“Eva har blandt andet hjulpet os med at oversætte store mængder teknisk dokumentation, der skulle lægges på intranettet, fra dansk til engelsk. Det var en større opgave og tungt stof med mange fagudtryk, så Eva tilbragte et par dage om ugen her hos os i Bjerringbro i den periode, arbejdet stod på.
Eva er god til at falde ind i et nyt miljø – og lynhurtig til at sætte sig ind i et helt nyt stofområde.
Vi er jo “nørder”, men Eva var god til at spørge ind, og det sætter jeg stor pris på. Fagligt er hun meget dygtig og kom undervejs med flere forslag til forbedringer, der ville øge forståelsen af teksten. Hun er en berigende person, der er meget behagelig at arbejde sammen med. En god medspiller, grundig – og med en herlig humor!”